ورناتک
افزودن و مدیریت کاربران جدید

افزودن و مدیریت کاربران جدید

در این مقاله چه می‌خوانیم ...

هر نقش، دسترسی‌های مختلفی در پیشخوان مدیریتی خواهد داشت. جهت افزودن کاربر در وردپرس دو روش وجود دارد. روش اول به صورت دستی بوده و در آن یکی از مدیران با ورود به بخش افزودن کاربر، قادر به ایجاد نام کاربری جدید با نقش دلخواه در سایت خواهد بود.

در روش دوم، ثبت‌نام توسط کاربر در سایت صورت می‌گیرد. هر کاربر با ورود به فرم ثبت‌نام، اطلاعات خود را وارد کرده و با نقش پیشفرضی که از قبل تعیین شده کرده‌ایم، عضو سایت خواهد شد. روش اول، اغلب برای افزودن مدیران یا وب مستر‌های سایت و روش دوم برای عضوگیری عمومی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

افزودن دستی کاربر جدید

از منوی کاربران وارد بخش افزودن شده که اطلاعات ضروری کاربر جدید را می‌خواهد. تعیین نام کاربری و ایمیل ضروری است. در صورت کلیک نمایش رمز در جلوی فیلد رمز عبور، امکان تعیین رمز عبور کاربر را خواهید داشت. یک نوار رنگی در پایین فیلد قرار گرفته که قدرت رمز عبور را تعیین می‌کند. جهت افزایش امنیت سایت خود از رمز عبور قوی استفاده کنید.

برخی اطلاعات دریافتی حین ثبت کاربر تازه در سایت، مثل نام، نام خانوادگی و وبسایت، اختیاری است و با فعال کردن گزینه “فرستادن آگاه‌سازی به کاربر”، اطلاعات ثبت نامی او مثل نام کاربری و رمز عبور انتخابی، برای ایمیل او ارسال خواهد شد.

فعال‌سازی امکان ثبت‌نام کاربران در وردپرس

در وردپرس به صورت پیشفرض امکان ثبت نام کاربر جدید فعال نمی‌باشد. جهت فعال‌سازی عضویت کاربر جدید از منو تنظیمات وارد بخش عمومی شوید. در اواسط صفحه دو بخش به نام‌های زیر مشاهده خواهید کرد.

  • عضویت: با فعال‌سازی این چک باکس به تمام کاربران اجازه ثبت‌نام در سایت داده می‌شود.
  • نقش پیش فرض کاربر تازه: در این قسمت، تعیین نقش کاربران پس از عضویت به صورت خودکار صورت می‌گیرد.

معرفی نقش‌های کاربر

همچنین برای تعیین دسترسی‌های دلخواه و ایجاد نقش‌های جدید، افزونه‌های متعددی وجود دارد. نقش کاربران در وردپرس بسیار حائز اهمیت است. جهت انجام امور مختلف در وردپرس، نیازمند ایجاد دسترسی‌های مختلف برای کاربران هستید. در وردپرس، به طور کلی 6 نقش کاربری تعریف شده که شامل موارد زیر می‌شود.

  • مدیر کل
  • مدیر فروشگاه
  • ویرایشگر
  • نویسنده
  • مشارکت کننده
  • مشترک

افزودن و مدیریت کاربران جدید

نقش مدیر در وردپرس

مدیر وردپرس بالاترین مقام را در سیستم مدیریت محتوای وردپرس دارد. در صورت نیاز به دسترسی کامل فرد به تمام سایت، باید نقش مدیر کل را برای وی ایجاد کنید. مدیر، امکان مدیریت دسترسی کاربران به وردپرس را داشته و در هر زمان قادر به تغییر وضعیت خواهد بود. از جمله دسترسی‌های وردپرس شامل موارد زیر می‌شود.

  • بالا بودن سطح دسترسی مدیریت سایت
  • امکان دسترسی و انجام تمام تنظیمات وردپرس توسط مدیر
  • امکان نصب یا ویرایش افزونه در وردپرس
  • امکان افزودن پست‌های جدید به سایت
  • امکان افزودن کاربران جدید به سایت

نقش مدیر فروشگاه در وردپرس

سایت‌های فروشگاهی، امکان تعیین مدیریت برای بخش فروشگاه را فراهم می‌کنند. مدیر فروشگاه بر محصولات، فروش، موجودی و تمام امور فروشگاهی نظارت دارد. در سایت‌های بزرگ تعیین نقش مدیر فروشگاه تاثیر بالایی بر نزدیکی به اهداف و سازماندهی امور می‌گذارد.

نقش ویرایشگر در وردپرس

ویرایشگر در وردپرس از سطح دسترسی پایین‌تری نسبت به مدیر سایت برخوردار است؛ اما مجوز کنترل محتوای سایت را دارد. نقش ویرایشگر وردپرس، تسلط کامل بر نوشته، پست و نظرات کاربران سایت است. این نقش برای مدیریت محتوا در وردپرس مناسب خواهد بود.

ویرایشگر وردپرس قادر به مشاهده مطالب پیش نویس شده، ویرایش یا حذف آن‌ها است. به علاوه، این فرد قادر به حذف یا ویرایش کامنت‌ها و نظرات مطالب خواهد بود. اما ویرایشگر به بخش تنظیمات و اعمال تغییرات در آن‌ها دسترسی ندارد. ویرایشگر امکان نصب، حذف قالب و افزونه را نداشته و تغییر در ساختار سایت نمی‌تواند ایجاد کند.

نقش نویسنده در وردپرس

نویسنده وردپرس تنها بر روی پست‌های خود نظارت داشته و قادر به اعمال تغییرات سایر پست‌هایی که توسط دیگر کاربران تهیه شده، نیست. سطح دسترسی نویسنده نسبت به ویرایشگر پایین‌تر است. به علاوه، نویسنده امکان مدیریت نظرات را نداشته و تنها قادر به مشاهده آن‌ها خواهد بود. نویسنده برای نوشته‌های خود دسته‌بندی ایجاد کرده و نوشته‌ها را به صورت ساختارمند منتشر می‌کند.

افزودن و مدیریت کاربران جدید

نقش مشارکت کننده در وردپرس

نقش مشارکت کننده تنها قادر به ایجاد پست‌های جدید بوده اما اجازه انتشار آن‌ها را ندارد. به علاوه، مشارکت کننده امکان آپلود فایل در وردپرس را نداشته اما امکان مدیریت نظرات کاربران سایت را دارد. مشارکت کننده نقش حامی را داشته که قادر به نوشتن پست بدون انتشار آن است.

استفاده از دسته‌بندی‌های موجود و عدم دسترسی به ایجاد دسته‌بندی جدید از دیگر خصوصیات مشارکت‌کننده است. به علاوه، امکان افزودن تگ یا برچسب به نوشته از دیگر دسترسی‌های فرد مشارکت کننده محسوب می‌شود.

نقش مشترک در وردپرس

این نقش مخصوص اعضای سایت است. تمام اعضای سایت دارای نقش مشترک بوده و قادر به انجام امور ورود و خروج از سایت و انجام تنظیمات پروفایل کاربری هستند. مشترک در وردپرس امکان مشاهده و تغییر رمز عبور و مشخصات کاربری خود را دارد. از طرفی قادر به انتشار یا ویرایش نوشته را نخواهند داشت. این نقش امکان ورود کاربر به پنل خود پیش از ثبت نظر را می‌دهد.

نکته: جهت تعیین نقش‌های مختلف در وردپرس، به تنظیمات مربوط به کاربران وردپرس دقت کنید. نقش کاربر در وردپرس باید مطابق با سطح دسترسی آن‌ها تعیین شود. بنابراین، ابتدا نقش‌ها را تعیین کرده و سپس آن را در پنل وردپرس برای افراد تعیین کنید.

ورناتک سایتی موفق را برای شما آرزو می کند.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید:
ورناتک

آکادمی ورناتک

درک عمیق مفاهیم و کاربرد آن‌ها تو فضای حقیقی‌ خیلی مهم است. ما سعی می‌کنیم از میان تجارب و دانشی که طی سال‌های طولانی، این ارزش رو در اختیار شما بگذاریم…

طراحی حرفه‌ای وبسایت

متخصص در طراحی وبسایتی که می‌تواند شعبه‌ی کارآمد کسب‌وکار شما در فضای دیجیتال باشد.

سئو و بهینه سازی سایت

ورناتک بخش سئو و بهینه سازی موتورهای جستجو را برای مشتریان خود طراحی و آماده کرده است.

6 پاسخ

  1. پشتیبانی آنلاین شما خیلی سریع بود در مدت کوتاه به من جواب دادید

  2. سایت شما خیلی خوبه و برای هر سوال تو این حوزه یک مطلب مجزا دارین ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خواندن این مطالب را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم